Сторінки

понеділок, 2 вересня 2019 р.

Неймовірно, але правда

Загалом протягом року Рада Бібліотеки провела 7 засідань на яких було розглянуто 35 питань. Окрім загальних - затвердження кошторису, написання звітів, розгляду списку книг та журналів для передплати, Радою розглянутий проект змін та доповнень нових правил для відвідувачів бібліотеки, які були затверджені Міською Думою на засіданні 25–27 жовтня, і введені в дію з 1 січня 1901 року.
Також розглянули заяви читачів, внесені у спеціальну книгу про передплату книг та періодичних видань, задовольнили клопотання на передплату газет – «Россія» та «Гласность», журналів «Вестник Всемирной Истории» та книжок : «Всеобщую историю литеруры» Олександра Кірпічникова, твори Максима Горького, Антона Чехова, Персі Біші Шеллі, Вікентія Вересаєва, Олександра Пипіна, програми вищих та середніх навчальних закладів.

Отчет Екатеринославской Городской Общественной библиотеки за 1900 год [Электронный ресурс].– Екатеринослав: Типо-литогр. Губерн. Правления, 1902.– 24 с.– Текст. дан.– Режим доступу: https://www.libr.dp.ua/fullkr/index.php?pbp=94 (дата звернення: 14.08.19).– Загл. с экрана.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар