Сторінки

четвер, 30 серпня 2018 р.

Що читають бібліотекарі

Браун, Ден. Янголи і демони [Текст] / Д. Браун; пер .Г.Б. Косов. − Москва: АСТ,  2006. − 606 с. 

«Всі дороги ведуть до Риму» − говорить одна з відомих приказок і сприймається образно, як один підсумок при різних рішеннях якої-небудь задачі. Але до Риму мене привела не головоломка, а другий роман американського письменника Дена Брауна «Янголи і Демони». 
Давнє непорозуміння церкви та науки, що триває з часів середньовіччя, у романі розгортає запекле розслідування та відкриває існування давнього таємничого ордену ілюмінатів, що повернулись для помсти. Але хто може повірити в існування ордеру, як не всесвітньо відомий фахівець з релігійної символіки Роберт Ленґдон? Його викликають до Швейцарії на розслідування таємничого символу, що випалений на грудях по-звірячому вбитого фізика. Збентеження зростає, коли стає відомо, що вбитий науковець є винахідником антиматерії, яку викрали та заклали у Ватикані. 
На розгадку у професора та доньки вбитого є лише одна доба, а тим часом ілюмінати хочуть завадити конклаву та знищують претендентів на Святий престол. Чи встигне Роберт Ленґдон та Вітторія Ветра знайти сховище ілюмінатів, врятувати країну-анклав та чи дійсно таємничий орден готовий на все заради помсти? 

Альона Логвінова, бібліотекар  II категорії відділу читальних залів




 Більше про бібліотеку тут
 Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар