Сторінки

вівторок, 28 серпня 2018 р.

Світ знань нових видань

Шейбе, Сінді . Медіаграмотність: Підручник для вчителів [Текст]  / С.Шейбе, Ф.Рогоу ; пер. з англ.: С. Дьома. – К.: Центр Вільної Преси, Академія Української Преси, 2017. – 319 с.: іл 

Медіаграмотність. Однє з ключових вмінь  сучасності. Від того, наскільки ми володіємо цими навичками залежить повнота  нашого усвідомлення  багатьох процесів. І в цьому випадку,  любий досвід у нагоді, не кажучи вже про таких відомих та обізнаних медіапедагогів, як американські дослідники-практики Сінді Шейбе  та  Фейз Рогоу.
У підручнику для вчителів викладено, сформований протягом останніх трьох  десятиліть,  освітній підхід до викладання медіаграмотності. Спирається він на базові принципи, зафіксовані у «Ключових принципах освіти з медіаграмотності»  у США .
Змістовні пояснення вищезгаданих понять, їх інтегрування до підрозділів  учбових програм, плани уроків з зазначеної теми, практичні «інструменти», досвід роботи авторів з вчителями та бібліотекарями, переваги медіаграмотності, медіасловник – все ці  та багато інших ресурсів мультимедійного світу, викладено у цьому виданні. 
Отже, звертайтесь до наших фондів і  вдосконалюйте свою сучасність.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах:  Facebook Twitter
Замовити книги можна  тут

Немає коментарів:

Дописати коментар