Сторінки

вівторок, 22 серпня 2017 р.

Світ знань нових видань

Богомолець,  Ольга.  Українська домашня ікона : Монографія [Текст] / О.Богомолець;  вст. слово.: В.М.Попович. – К.: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2017. – 520 с. 

У вас є нагода ознайомитися не просто з цілістним монографічним дослідженням, а з пристрасним покликом душі авторки,  народного депутата України, професора, д.м.н. фундатора музею української домашньої ікони та старожитностей «Душа України»  Ольги Богомолець. 
Книга побудована на фактичному матеріалі, який підготовлено змістовно і є результатом понад 20-річної праці.  Це перше вивчення теми домашньої кони,  виділення її як самостійного предмету дослідження, що є безцінним. 
До фонду ДОУНБ монографія потрапила в дарунок від авторки і у своєму листі до директора бібліотеки Надії Титової , Ольга Богомолець зазначає : «Книга… сприятиме поверненнюю до історичної памяті свого Роду, повазі і пошані до власної культуори. Її науково-популярний стиль допоможе  кожному українцю зрозуміти самого себе, спонукатиме суспільство зазирнути у своє минуле, а відтак  краще зрозуміти майбутнє і місце України в ньому. Григорій Сковорода , наш великий філософ, колись казав: «Пізнай свій край, себе, свій рід, свій народ, свою землю – і ти побачиш свій шлях у житті». 
Книга адресована науковій спільноті та студентству. 
Відгуки можна надсилати на електронну адресу автора: info@bogomolets.com



 Більше про бібліотеку   тут
 Ми в соціальних мережах:  Facebook  Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар