Сторінки

четвер, 30 травня 2019 р.

Що читають бібліотекарі

Кларк, Мэри Хиггинс. Плач в ночи [Текст] / М. Х. Кларк ; пер. с англ. С. Дьяконова. - М. : Эксмо ; СПб. : Домино, 2011. - 396 с. - (# 1 New York Times - Bestselling Author).

"Любовь - это доверие...
любовь и доверие идут рука об руку..."

Дженні Мак Партланд – скромна співробітниця художньої галереї, розлучена і одна виховує двох маленьких дівчаток. Часто на різні потреби їй не вистачає грошей, вона ледве зводить кінці з кінцями. Організовуючи чергову виставку, Дженні знайомиться з молодим талановитим художником Еріхом Крюгером. Він запрошує її на обід і починає дуже красиво до неї залицятися. Не забуває  і про дівчаток – щиро піклується про них, купує дорогі подарунки. Роман героїв розвивається бурно й стрімко : майже одразу вони вирішують одружитися, і Еріх починає клопотатися про удочеріння дівчаток. Героїня з дітьми поселяється на відокремленій фермі чоловіка, що нагадує скоріше розкішний маєток, ніж звичне ранчо. Здавалося б – життя вдалося, але незважаючи на те, що Еріх  оточує їх любов'ю й  турботою, Дженні не покидає відчуття, що вона - лише гостя в цьому старовинному будинку, в якому царює атмосфера незрозумілих загадок і нез'ясовних недомовленостей. Незрозумілий культ давно померлої матері Еріха, на яку Дженні схожа як дві краплі води ...
Цікавий психологічний трилер розкриває сімейні проблеми та таємниці минулого,  навіває похмуру атмосферу і дещо лякає. Інтрига тримає читача в напрузі до останньої сторінки. Рекомендую до прочитання всім любителям детективів та трилерів.
У 1992 році роман було екранізовано.

Оксана Ясько, завідувач сектору науково-дослідної роботи



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар