Сторінки

понеділок, 12 жовтня 2015 р.

День шоколадних сюрпризів

Джерело вічного щастя і символ неземної насолоди, предмет загального обожнювання і інструмент зваби... Такий різний, але незмінно смачний, дорогоцінний подарунок всьому Людству.
Усі люблять шоколад – більшість, швидше за все, їсть його кожен день, або, принаймні, кілька разів на тиждень. Це один з найулюбленіших продуктів харчування у світі, і багато хто сказав би, що вони не можуть без нього жити. І тому, часом так легко зробити сюрприз близькій людині, якщо знаєш про її уподобання. 
І ось сьогодні такий ніжний, солодкий, тягучий, чарівний День Шоколадних сюрпризів! Це – повернення в дитинство з його таємничими подарунками. Це – обмазані першим шоколадом пальчики. Це – данина традиціям, коли:  «А що у вас там, кава? Тоді, з мене – шоколад» . Це просто  втілення насолоди.  А ще побажання «нехай все у вас буде – в шоколаді». У цей день можна обмінюватися шоколадними посланнями з самими близькими і коханими, а можна і просто незнайомцю, або незнайомці сказати «Здрастуй!», Або запросити на чай свого шоколадного ангела .
Згідно з останніми науковими дослідженнями, вживання шоколаду приносить організму більше користі, ніж вживання фруктів. Як стверджують вчені, магній, що міститься в продукті, протидіє депресії, покращує пам'ять, підвищує стійкість до стресів та зміцнює імунітет.
Шоколад не тільки заряджає бадьорістю і покращує настрій, але й рятує від інфаркту та інсульту», - заявляють кардіологи.
За допомогою шоколадної терапії підвищують імунітет у тих, хто страждає на синдромом хронічної втоми. А для поліпшення тонусу шкіри в SPA-салонах застосовують шоколадні обгортання.
Шоколад – це краще, ніж поцілунки. Вчені підрахували, що під час поцілунку наш мозок починає активно працювати, серце прискорено б'ється, організм відчуває себе чудово. Так от, від шоколаду цей ефект більш ніж у чотири рази! Отже, даруючи цей унікальний презент ви даруєте щастя! Їжте шоколад і цілуйтесь, тоді ніякі стреси вам не страшні!





Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар