Сторінки

вівторок, 27 травня 2014 р.

Вільний простір для продуктивних ідей

В нашій бібліотеці почали створювати умови для розвитку новацій в сфері бізнесу. 
Після реалізації низки різноманітних заходів націлених на привернення уваги до бібліотеки та її послуг, співробітники не стали зупинятись на досягнутому. Незважаючи на проблеми з вільною територією, бібліотека продовжує піклуватись про представників окремих груп населення.
Відтепер на території патентно-технічного відділу є місце для спілкування фрілансерів (людей, що спільно працюють через мережу Інтернет заради спільної мети) - такий собі коворкінг-офіс, де працюючи разом, ділячись ідеями і допомагаючи один одному можна створювати спільні проекти. 
В розпорядженні майбутніх користувачів комфортні робочі місця та побутова техніка в окремо відведеній кімнаті. Головною відміною такого офісу в бібліотеці від подібних каворкінг-центрів, які сьогодні з'являються в Україні та в Дніпропетровську зокрема, є його безкоштовність. Тож для тих хто відкриває власний бізнес або відчуває труднощі з грошима на аренду приміщення - це своєрідний бонус. 
Сподіваюсь, таке ноу-хау в бібліотеці зможе справити враження на представників суспільства, сформувати позитивний імідж в очах її відвідувачів, а головне зруйнує стереотипи про сучасні книгозбірні більшої частини мешканців нашого великого міста.  

Немає коментарів:

Дописати коментар