Сторінки

вівторок, 8 квітня 2014 р.

"Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь"

Під такою назвою співробітники інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку», з лютого по березень, реалізували цикл заходів, присвячених 200-річчю Тараса Григоровича Шевченка.
Протягом двох місяців учні 5-ти шкіл з поглибленим вивченням англійської мови дізнавались про найважливіші події з життя видатного поета і художника, особливості його таланту та дружбу з американським драматичним актором Айрою Олдріджем. Підлітки читали та перекладали тексти віршів англійською мовою, опановуючи нову лексику, переглядали картини Шевченка, ще раз переконуючись у багатогранності таланту всесвітньовідомого українця. Отримані знання перевіряли за допомогою вікторини.



Використовуючи створену співробітниками мультимедійну слайд-презентацію, викладачі шкіл провели більше десятка подібних заходів у школах.
Говорячи про аудиторію циклу, слід зазначити, що серед його учасників були не тільки школярі, але й студенти та навіть люди похилого віку. До показників успіху цих заходів можна лише додати кількість задоволених гостей Центру - більше ніж п’ятсот чоловік.

1 коментар:

  1. Презентацію "Айра Олдрідж - американський приятель Кобзаря" можна переглянути і завантажити тут:
    http://www.slideshare.net/woadnepr/newsfeed?redirect=1

    А тут можете спробувати відгадати загадку Заповіту Кобзаря:
    http://www.slideshare.net/woadnepr/newsfeed?redirect=1

    ВідповістиВидалити