Сторінки

вівторок, 25 лютого 2020 р.

Світ знань нових видань

Токолов, Евгений Иванович. Тайны за открытым занавесом. Летопись Академического симфонического оркестра Днепропетровской областной филармонии имени Леонида Когана / Е. И. Токолов. – Днепр, Журфонд, 2018 .- 168 с.

До книги увійшли тексти - спогади автора, Євгенія Токолова, і збережені ним документи про історію Академічного симфонічного оркестру Дніпропетровської обласної філармонії імені Л. Когана, музикантів і диригентів різних поколінь. Кожна глава присвячена новим періодами в житті оркестру, які асоціюються з іменами заслужених діячів мистецтва.
Окремий інтерес - до глави, присвяченій гастролям по Європі і додаткам, в яких вказані історичні довідки про родоначальника музичної культури в Катеринославі Джузеппе Сарті, будівлю сьогоденної Філармонії, коротку історію відкриття місцевого музичного училища, скрипалів Левів та багато іншого.
Оформлення книги представлено копіями фотографій, плакатів, афіш, програм, різними графічними джерелами з особистих архівів автора і редактора, артистів оркестру та фотографа Олександра Волока.
Видання стане у нагоді усім, хто цікавиться культурною і музичною спадщиною нашого краю.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар