Сторінки

четвер, 29 листопада 2018 р.

Що читають бібліотекарі

Браун, Ден. Інферно [Текст] : роман / Д. Браун ; пер. з англ. В. Горбатько. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 608 с.

Пам'ятай нинішній день ... бо з нього починається вічність.
Професор історії мистецтв Гарвардського університету Роберт Ленґдон приходить до тями у лікарняній палаті з пораненою головою і втратою пам'яті про події останніх кількох днів. Його останні спогади стосуються Гарварду, але лікарня знаходиться у Флоренції, в Італії. Сієнна Брукс, місцевий лікар, каже, що він отримав струс мозку в результаті кульового поранення. В кишені Роберт знаходить вказівку на картину Ботічеллі «Мапа пекла». Далі події починають стрімко розвиватися, і професор розуміє, що світу загрожує небезпека, і тільки він може врятувати людство, розгадавши загадки, що мають відношення до Данте Аліг'єрі та його «Божественної комедії». Зашифровані у витворах мистецтва послання, таємні тунелі і новітні технології – ось що чекає Ленґдона та його помічницю Сієнну на шляху до розкриття загадки божевільного генія – мільярдера який і розробив вірус "інферно". Вірус покликаний вирішити таку проблему, як перенаселення Землі, зупинити зростання чисельності населення… Протягом дії зрозуміти, хто злодій, а хто герой стає неможливо. Таємне поступово стає явним, і все перевертається з ніг на голову…
Захоплюючі пригоди, цікавий сюжет, непередбачувані інтриги, проста мова, симпатичні персонажі, різноманітні відсилання до світу науки і мистецтв, про які хочеться більше дізнатися – все це чекає вас на сторінках книги.
У книзі порушується важлива тема перенаселення Землі, вона підштовхує до роздумів… "Чи готові ви пожертвувати половиною населення для порятунку виду?" 

Оксана Ясько, завідуюча сектором науково-дослідної роботи




 Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах:Facebook  Twitter
Замовити книги можна тут 

Немає коментарів:

Дописати коментар