Сторінки

вівторок, 27 червня 2017 р.

Світ знань нових видань

Емельянова Е.В. Психологические проблемы современных подростков и их решение в тренинге. – К.: Сварог, 2017. – 376с.: ил.

З часом все актуальнішою стає проблема виховання сучасної молоді. В наш час постійно оновлюється література з психології, де дослідники, професійні психологи надають рекомендації у розгорнутому вигляді з будь-яких питань. До вашої уваги цьогорічне видання «Психологические проблемы современных подростков и их решение в тренинге».   
У першому розділі книги детально описані особливості підліткового віку, основні пункти ризику, задачі розвитку. У другому  дано загальні уявлення про тренінги, рекомендації по їх складанню та проведенню, підбору вправ та вимірюванню ефективності занять. Також тут розглянуті основи роботи з групою і важкі ситуації, що неминуче супроводжують роботу тренера.
Третя частина книги – набір вправ, розділених на модулі по темам, - так звана «валіза» тренера, якою можна користуватися комплексно, блочно і «штучно», не вносячи ніяких змін, витягуючи із них окремі модулі чи розглядаючи їх як зразки для своїх ідей.
Книга буде цікава тренерам, психологам, як досвідченим, для розширення своїх методик, так і початківцям, а також батькам і педагогам. 



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар