Сторінки

пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

Зустріч з автором

На початку серпня, в національній бібліотеці України для дітей, відбулась зістріч маленьких користувачів (їх було особливо багато) з художником Віктором Миколайовичем Зінченком. Він відомий своїми роботами зі створення об'ємних моделей старовинних авто та картин на автомобільну тематику.
Крім того, Віктор Миколайович видав книгу «Чудомобілі». Це захоплива розвивальна інтерактивна книжка, яка зацікавить не і хлопчиків, і дівчаток. Адже вона пропонує погратися із дивомобілями, які до цього можна було зустріти тільки на малюнках Віктора Зінченка. Герої цієї книги не схожі на звичайні автомобілі, а ще вони мають родичів із тваринного світу і незвичайні імена, які й потрібно відгадати читачам. У цьому непростому завданні допомогали вірші Миколи Возіянова в кінці книжки та їхні назви, розсипані серед віршів. Отже, діти брали олівці та розфарбовували один з дивомобілів. Потім шукали вірш про нього та підбирали назву до вірша, яку вписували на номерний знак.
Наприкінці зустрічі художник подарував кожному листівочку зі своїм малюнком та автографом.
Дуже корисне знайомство, особливо для дітей. Адже, сам автор знайомить читача зі своїм витвором і тим самим заохочує до прочитання, розставляючи акценти на цікавинках.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter 

Немає коментарів:

Дописати коментар