Сторінки

пʼятницю, 22 січня 2016 р.

Зі святом, Україно!

  Сьогодні країна відзначає день соборності - день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Після урочистого проголошення злуки у Києві на Софійській площі відбулися урочисті збори, на яких був проголошений Акт об'єднання українських земель.
Ось і сьогодні, як і 97 років тому біля будівлі Дніпропетровської ОДА  з самого ранку було людно. Дніпропетровчани чекали відкриття урочистостей з нагоди цього свята. Людей зібралось чимало. Чекала і молодь нашої бібліотеки, яка з ентузіазмом взяла участь у заходах.
 Свято відкривали перші особи міста. Лунали патріотичні композиції, у небі майоріли жовто-блакитні прапори.  З нагоди свята глядачів порадували своїм виступом ансамбль пісні і танцю головного управління поліції у Дніпропетровській області “Дніпровська варта”.
 Головною родзинкою свята – стало розгортання величезного державного символу України, та яскравий флешмоб від студентства міста, який закінчився відпусканням жовто-блакитних кульок у зимове сонячне небо.
Незважаючи на те, що температура повітря опустилася нижче позначки 10 градусів морозу, було надзвичайно тепло та затишно. І у такі моменти розумієш, наскільки міцна сила позитивної думки. Зарядившись гарним настроєм на весь день колектив авторів нашого блогу, адміністрація, та весь колектив бібліотеки вітає усіх зі святом! Зі святом, друзі! Зі святом, Україно!











Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар