Сторінки

середу, 5 листопада 2014 р.

Музика, що лунає в бібліотеці


У 2012 році прийшовши до бібліотеки на захід, присвячений його кумиру Володимиру Висоцькому, він заспівав декілька пісень з його репертуару. Так розпочалась співпраця дніпропетровського співака і композитора Олега Мелещука з обласною науковою бібліотекою.
Мелещук Олег Олександрович народився у 1969 році у м. Дніпропетровськ. Двічі закінчив музичне училище: у 1991 р. – духовик, 1995. – вокаліст. Вперше виступив у 1989 році в училищі. Олег Олександрович дуже творча та обдарована людина. Він пише прозові твори та музику. Дуже захоплюється фотознімками. Неабияким захопленням для нього є творчість В. Висоцького. Здається, що дніпропетровський композитор знає про нього все і може заспівати будь яку пісню з його репертуару. 
Про співака та композитора Дніпропетровщини пишуть такі видання, як: "Дніпро Вечірній", "Наше місто", "Вісті Придніпров'я", "Зоря", "Комсомолка", журнал "Крила". Він брав участь у телепередачах "Шанс", "ЧП", "Впереди Уикенд". 
Вже близько двох років Олег Мелещук збирає повний зал у стінах бібліотеки. Для багатьох він вже став кумиром. Приємний голос та душевні ритми не залишають нікого байдужим. 

Немає коментарів:

Дописати коментар