Сторінки

четвер, 20 червня 2019 р.

Що читають бібліотекарі

Браун, Сандра. Фактор холода [Текст] : роман / С. Браун. - М. : Эксмо, 2009. - 480 с. - (#1 NEW YORK TIMES - BESTSELLING AUTHOR). 

"Есть раны, которые болят сильнее других..."

В таку дику літню спеку хочеться трохи  прохолоди. Саме тому цього разу я взяла до рук гостросюжетний трилер відомої письменниці Сандри Браун «Фактор холоду». На її сторінках вдало поєднуються детективний сюжет, міжособистісні стосунки, драматичні та психологічні моменти. 
Інтрига в романі тримає в напрузі до останньої сторінки. У книзі є все, що додає гостроти сюжету: маленьке провінційне містечко, сніжна буря, ледь знайомі герої, відрізані від усього світу негодою, а ще й загадкові вбивства жінок. Головні герої познайомилися півроку тому і відразу сподобалися один одному: Ліллі Мартін, редактор жіночого журналу, і Бен Тірні, журналіст. В результаті нещасного випадку Ліллі застряє в котеджі в горах з Беном - людиною, яку вона хоч і знає, але ж практично вони не спілкувалися. А тут ще й почалася сніжна буря. Поведінка Бена змушує Ліллі триматися подалі, не довіряти йому. І ось, вони самі в Богом забутому місці, відірвані від цивілізації, без шансу на порятунок. Усюди снігові обвали, дорога паралізована, допомоги чекати нізвідки. Залишається зібрати волю і чекати, поки їх не почнуть шукати.  А в цей самий час в містечку  відбуваються дуже цікаві речі. Хоча містечко й маленьке, але в кожного з жителів у шафі захована купа скелетів… Сандра Браун спритно і вміло повертає сюжетні моменти і вносить сумніви, так що майже до самого кінця неможливо  зрозуміти, хто ж насправді серійний вбивця. Герої проходять через безліч випробувань, і, звичайно ж,  виходять з них переможцями.
Роман читається легко, динамічно,  захоплююче. На вас чекають багато загадок, таємниць, любові  та  романтики. Книгу рекомендую всім любителям детективно-любовного жанру.

Оксана Ясько, завідувач сектору науково-дослідної роботи





Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар