Сторінки

четвер, 13 червня 2019 р.

Що читають бібліотекарі

Кингслей, Джоанна. 
Сокровища [Текст] : роман / Дж. Кингслей. - М. : Крон-Пресс, 1994. - 608 с.

«Драгоценности сверкали на атласных подушечках, разложенных на кровати. Ожерелья, браслеты, диадемы, кольца. Впервые за много лет перед ней лежала вся коллекция целиком. Она намеревалась не любоваться своими сокровищами, а только проверить их. Здесь было более ста украшений, но она знала их наизусть.
Ведь каждый предмет был не просто ценностью, а выражением преданности определенного мужчины»
Роман Джоани Кінгслей (Кінгслі) «Скарби» я прочитала давно … Він відноситься до так званих  «жіночих романів». Не можу сказати, що  є прихильницею цього жанру, АЛЕ! Я читала книгу із великим задоволенням. Крім того, що це захоплююча історія про кохання,  не варто забувати й про те, що, як співають у  популярній пісні,  кращі друзі дівчат – діаманти !
Разом із головною героїнею, ювілірним дизайнером Пьєтрою, я рушила у захоплюючу подорож  у пошуках найбагатшої колекції  коштовностей  її бабусі, відомої куртизанки. 
Такого приголомшливого опису дорогоцінних каменів і ювелірних прикрас я не зустрічала більше не в однієї книзі. Коштовності сліплять очі ... Коштовності стають мрією - і мотивами злочинів. І немає влади, здатної зрівнятися з владою хижого, зрадницького, смертельного блиску дорогоцінних каменів. 
Чоловіки численного клану ювелірів до кінця б'ються за належне їм.
А у жінок свої способи боротьби. Це не тільки розум, цинізм й  безстрашність, а й краса, секс і навіть любов.
Роман відноситься до категорії +18, читається на одному диханні. Рекомендую.

Завідуюча відділу зберігання основного фонду Марина Лєсканова






Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар