Сторінки

четвер, 15 вересня 2016 р.

Що читають бібліотекарі

Шейнман, Дэнни. Квантовая теория любви [Текст] / Д. Шейнман; пер. с англ. С. Соколова. – М.: Фонтон-Пресс, 2009.– 416 с.

Скажи ей: жизнь коротка, но любовь вечна.
Теннисон

«Квантова теорія любові» - незвичайної сили і емоційного напруження роман відомого британського актора і режисера. Дві історії любові, дві втечі від долі, дві трагедії, які розділяє ціле століття.
Лео Дікін втратив свою улюблену під час подорожі по Південній Америці. Після загибелі Елені він перетворився в згусток болю, що не відпускає його ні на мить. Намагаючись подолати душевні страждання, Лео вивчає любов - він розкладає її на дрібні частки, законам фізики повіряючи людське почуття...
Моріц - юний солдат австро-угорської армії, якого призвали відразу після початку Першої світової. Війна і подальші історичні катаклізми закинули Моріца з рідної Польщі до Сибіру за тисячі миль від коханої дівчини Лотти. Пройшовши крізь кров і жах світової війни, через холод і голод сибірських таборів, Моріц повертається додому. Він вірить, що там його чекає любов ...
Сага Денні Шейнмана - один з найбільш незвичайних і привабливих романів останнього часу про кохання. Роман, заснований на реальних подіях сім'ї Шейнман, став справжньою літературною подією.
Роман рекомендується особливо тим, кого в книгах приваблює реальна плоть історії. Англієць і наш сучасник написав нові «Ходіння по муках» - роман про те, як любов і людські страждання сплелися з війнами і революціями. Справжній гімн мужності людини, яка в ім'я любові пішки подолала шлях від Сибіру до Польщі.
«Любов перемагає смерть». Теннісон.

Тамара Олексіївна Гуртова, провідний бібліотекар краєзнавчого відділу



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар