Сторінки

понеділок, 25 квітня 2016 р.

Поліцейське піклування

Дійшов кінця проект «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи поліції», в рамках якого Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека протягом трьох місяців проводила заходи, націлені на підвищення обізнаності громадськості про Національну поліцю.
Під час низки заходів, населення міста Дніпропетровськ дізналось про можливості нової патрульної служби. Наприкінці лютого, в бібліотеці, відбулась зустріч з патрульними у форматі «живої бібліотеки», на початку березня громада спілкувалась з новими поліцейськими і депутатами за круглим столом, а 23 березня присутні переглянули поліцейське реаліті-шоу «Патруль» та поговорили про роботу патрульних поліцейських. 5 квітня молодь мікрорайону взяла участь у театралізованих рольових іграх за участю поліцейських, які виступили в ролі порадників щодо вирішення обіграних конфліктів. На останній зустрічі було не лише спілкування учнів з поліцейськими у форматі «запитання-відповідь», а й спроба учасників позмагатися у фізичних вправах, проявити та розвинути спритність, увагу та розумові здібності за допомогою інтерактивної гри Kinect Adventures.
Даний проект виконувався Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в партнерстві з Міністерством Внутрішніх Справ України, Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO), за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL). Міста-учасники: Київ, Львів, Одеса, Миколаїв, Харків та Дніпропетровськ.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар