Сторінки

четвер, 28 травня 2015 р.

За крок до мрії

Вчора, у шанувальників вітчизняного футболу, була «спекотна» ніч. Бо саме  27 травня улюблена команда «Дніпро» боролася за кубок Ліги Європи з іспанською «Севільєю».  Не були осторонь і бібліотекарі. Ми також запекло вболівали за земляків!
Дніпропетровський клуб так далеко в єврокубках ще не забирався ніколи. І вже одним своїм потраплянням у фінал Ліги Європи «Дніпро» залишився в історії.  Кілька днів, що передували фіналу турніру у Варшаві, вся Україна перебувала в передчутті протистояння з іспанською «Севільєю», що вважалася безумовним фаворитом зустрічі. А безпосередньо в польську столицю вирушили близько десяти тисяч наших уболівальників.
На жаль, вибороти кубок дніпровцям не вдалося. Матч завершився з рахунком 2:3 на користь іспанців. Але наші козаки показали дуже сильну гру, наполегливу, стрімку, яскраву! Вони боролися до останнього, не полишаючи надії і не жаліючи сил. Це було дійсно видовищно, такий собі яскравий футбольний спектакль. Кожна з команд гідно виступила на полі, показавши тим самим, що саме вони гідні фіналу!
Дніпропетровські футболісти сприйняли поразку дуже болісно, а Денис Бойко та Євген Селезньов після фінального свистка не стримували сліз. «Розумієте, немає нічого прикріше, ніж пройти такий шлях, опинитися в фіналі такого турніру і зупинитися за крок від перемоги», – пояснив свої емоції форвард. Але ж ми розуміємо – насправді, головне, що цей шлях був пройдений! А «Дніпро», незважаючи на поразку у фіналі, заслужив тільки подяку за цей дивовижний сезон.
Завітайте до ДОУНБ, в нас є безліч відомостей про улюблений клуб, клуб «Дніпро», клуб переможців!



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар