Сторінки

вівторок, 10 липня 2018 р.

Світ знань нових видань

Бадрак, Валентин Владимирович. Лица цивилизации. Уроки выдающихся личностей / В. Бадрак. – Харьков: Фолио, 2017. – 447 с. : ил.

Найважливіше, що нам залишається у спадок від попередників – це досвід. Досвід особистостей, що реалізувалися, осягнули таємниці буття, безцінний. Коли ж він сконцентрований, розкладений по поличкам і має пояснення,  то перетворюється на дієвий еліксир, який можна застосовувати для особистісного зростання кожного бажаючого.
Досвід двох останніх тисячоліть став приголомшливим свідченням того, що технічний прогрес ніяк не допоміг розвитку людини, не навчив його бути щасливим, не вільним від страждань. За останні п'ять тисяч років люди майже не зрушили з місця у розумінні та управлінні власними психічними процесами, у духовному розвитку. Вражаюче, що великі істини, якими артистично жонглювали мудреці в давнину, або ігнорувалися, або були забуті, або підносили в масовій свідомості таким чином, що незмінно виявилися на другому плані. Підтвердженням цьому служить той факт, що мало хто і у ХХІ столітті здатен жити в гармонії.
З одного боку, людина проникла у таємниці космосу, стала володарем енергії атома. З іншого – вона і понині дуже часто не здатна зрозуміти саму себе. Сучасному мешканцю планети, як і три-п’ять тисяч років тому, потрібні підказки, що надихають історію про подолання перешкод і можливості реалізації власного потенціалу. Тому ця книга може служити і тренінговим посібником, і ключем до розуміння природи успіху та гармонії, тому що в ній описано не менше трьох сотень кращих представників нашої цивілізації. Це не збірка біографій, це загорнуте в обгортку філософії та психології уявлення основних рис видатних особистостей, здатних не тільки викликати у творця ентузіазм, але деколи й вказати шлях до оригінальної ідеї. «По суті, ніякої історії немає, є тільки біографії», – стверджував знаменитий філософ Ральф Уолдо Емерсон. У цьому сенсі книга Валентина Бадрака «Лица цивилизации. Уроки выдающихся личностей» – спресована історія перемог людини над обставинами.
Валентин Бадрак – автор книг, які розкривають секрети стратегії геніальних людей, злих геніїв, щасливих пар. Визнання отримали і його видання з психології успіху в різних сферах людської діяльності, а також дилогія «Восточная стратегия» та роман у двох книгах «Чистилище».
Читаймо, ще більше пізнаємо себе та обов’язково вчимося бути щасливими!




Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах:  Facebook  Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар