Сторінки

четвер, 8 липня 2021 р.

Що читають бібліотекарі

Бакман, Фредерік. Моя бабуся просить їй вибачити / Ф. Бакман; пер. з англ. О. Захарченко. - Київ : КНИГОЛАВ, 2020. - 416 с.

Надпис на обкладинці книги «продано 2 мільйони» одразу привертає до себе увагу. Зявляється бажання відразу взяти книгу до рук і прочитати.

«Моя бабуся просить їй вибачити» – книга відомого шведського блогера, журналіста і письменника Фредеріка Бакмана. Це дивовижна історія стосунків семіричної дівчинки Ельзи та її 77-річної бабуні. Онука й бабуся – найкращі друзі, які проводять багато часу разом і потрапляють у різні пригоди та оказії, про які без сміху читати неможливо. Бабуня в усьому підтримує Ельзу. І навіть коли стара помирає, то залишається жити в листах, які передала онуці, та в химерних казках, які вигадувала і розповідала дівчинці ще за життя. Саме тоді, після прочитання бабусиних листів, на Ельзу чекають найбільші пригоди…

Книга розповідає про життєві реалії та водночас пронизана гумором, який нікого не залишить байдужим. Через образ Бабуні автор хоче донести до читача думку, що кожна людина має право відрізнятися від інших. Усі вважали Бабуню божевільною, але вона просто була не така, як усі!

Ця чудова, прониклива історія з дивовижними персонажами навчить читача жити, любити і мріяти, сприйняти свою індивідуальність і ставитися без осуду до інакшості інших людей.

Світлана Жилінська, завідувачка краєзнавчого відділу



Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут   


Немає коментарів:

Дописати коментар