Сторінки

вівторок, 7 листопада 2017 р.

Світ знань нових видань

Чиксентмігаї, Мігай. Потік. Психологія оптимального досвіду  [Текст] / М. Чиксентмігаї; пер.с англ. Г.Луіс. – Харків:  Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2017. - 368 с. 

Що таке щастя, як повністю реалізувати свій потенціал і досягти внутрішньої гармонії? Впевнена, що кожен має свою власну відповідь. Є вона і у відомого американського психолога та почесного професора Клермонтського університету, члена Американської академії освіти, Американської академії наук та мистецтв і Національної академії досліджень дозвілля Мігайя Чиксентмігаї. Він є автором близько двох десятків книжок і понад 120 статей про творчість і щастя. 
Спираючись на чисельні дослідження, автор стверджує , що відчуття щастя дає людині так зване переживання потоку радості, творчості, цілковитої зануреності в життя, реалізації свого потенціалу. Тобто, намагання і талант активно вміщувати себе в кожну хвилину життя. 
Долучайтеся до психології оптимального досвіду та інтерпритації безлічі досліджень, що можуть стати у нагоді кожному, хто прагне бути щасливим. 
Книга адресована управлінцям і всім, хто цікавиться психологією. Видання  оснащене детальним бібліографічним апаратом. 




 Більше про бібліотеку тут
 Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар