Сторінки

четвер, 6 серпня 2015 р.

Поповнили професійну скарбничку

Сьогодні, 6 серпня, в приміщенні конференц-залу Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки пройшов семінар «Авторське право для бібліотекарів». Семінар проводився в рамках проекту ГО «Асоціація «Інформатіо-Консорціум», спрямованого на заохочення і забезпечення дотримання більш високих стандартів у галузі прав інтелектуальної власності в Україні.  Мова йшла про актуальність цієї проблеми, бо бібліотека є невід’ємною ланкою у шляху книги від автора до читача. Під час спілкування розглядалися  цікаві теми: авторське право та суспільне надбання, права авторів – виключення та обмеження, менеджмент авторського права і ліцензування та Creative Commons. Було безліч запитань, на які Вікторія Чьочь, кандидат технічних наук та  патентний повірений України, надала вичерпні відповіді і задовольнила інформаційну спрагу найвимогливіших слухачів. 

А для  тих, хто хоче більш досконало зануритись у світ авторського права і орієнтуватися у найдрібніших деталях, було рекомендовано звернутися до довідника-підручника «Авторське право для бібліотекарів» і, звичайно, до Закону України «Про авторське право». 
Отже, тримайте руку на пульсі, будьте в курсі найсвіжіших новинок у професійній сфері, будьте освіченими і дотримуйтесь авторських прав!















Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар