Сторінки

понеділок, 3 серпня 2015 р.

Клуб Великих Історій

У будь-якому віці виникають проблемні ситуації, які важко подолати. І не завжди, та не у кожного є допомога й підтримка, яка буває так необхідна у повсякденному житті. Тому це дуже цінується. Ось, наприклад, є такий собі клуб Великих Історій (The Great Stories Club), який надає «важким» підліткам можливість читати, міркувати і обмінюватися ідеями за темами, які їх хвилюють. Програма Клубу організована Американською бібліотечною асоціацією (ALA) і здійснюється в 670 американських публічних бібліотеках 49 штатів. Починаючи з 2006 року учасниками цієї програми стали більш 30000 підлітків у віці від 12 до 21 років.
Бібліотеки, відібрані для участі у Клубі Великих Історій, отримують копії трьох тематичних книг для читання та обговорення в групах, що складаються з 6-10 учасників, а також різні допоміжні матеріали.
У листопаді цього року відбудеться національний семінар по роботі з проблемними підлітками. І це дуже добре, адже таки випадки у повсякденному житті не поодинокі. Давайте ж допомагати один одному.



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар