Сторінки

середу, 12 серпня 2015 р.

«Зелена хвиля» книжкового моря


6 серпня 2015 року, в Одесі, відбулося урочисте відкриття 19-ої Міжнародної книжкової виставки-ярмарки «Зелена хвиля». Це одна з найбільших подій в Україні, яке об'єднує літературу та мистецтво. Щорічна «Зелена хвиля» традиційно розташовувалася на Дерибасівській вулиці.
На чотирьохденній виставці-ярмарки популярні сучасні автори представили свої книжки. Відбулись зустрічі з українськими письменниками, поетами, а також пройшов поетичний марафон. Для юних відвідувачів виставки були організовані різні майстер-класи, розвиваючі інтерактиви, літературні вікторини, виступи дитячих театрів і ще багато пізнавально-розважальних заходів. Родзинкою фестивалю стала книжкова ніч, яка проходила 7 серпня з 20.00 до 24.00 на Дерибасівській у Міському саду. Всі учасники мали нагоду насолодитися концертом, у програмі якого були одеські, київські, львівські та харківські колективи художньої самодіяльності.
Організатори «Зеленої Хвилі» створили пункт прийому цікавих книг для дитячих будинків Одеси та Одеської області. У межах 19-ої Міжнародної книжкової виставки-ярмарки пройшов ІІІ Одеський Міжнародний «Корнейчуковський фестиваль дитячої літератури» - єдиний в Україні фестиваль дитячої книги, цілком присвячений літературній творчості для дітей.
Серед видавництв найбільшим попитом у одеситів користувалися намети представників українських видавництв «Видавництво Старого Лева», «Клуб сімейного дозвілля», «А-ба-ба-га-ла-ма-га».




 Більше про бібіотеку тут
 Ми в соціальних мережах:Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар