Сторінки

вівторок, 10 квітня 2018 р.

Світ знань нових видань

Живопись и графика архитектора Э. Чубарова: альбом работ. – Дніпро: Журфонд, 2018. – 64 с.: ил. 

До  вашої уваги перший персональний  альбом  живописи і графіки обдарованої творчої особистості, нашого земляка,  архітектора  Едуарда Петровича Чубарова. 
Евакуація з родиною на Урал під час Другої Світової, повернення після 1945-го до тодішнього Дніпропетровська, закінчення середньої та дитячої художніх шкіл, вступ до Дніпропетровського інженерно-будівельного інституту.  Вже через 10 рокі він є головним архітектором інституту «Днепрогражданпроект», ще через час  головним архітектором міста. 
Все своє життя Чубаров не полишає занять живописом та графікою.  Пейзажі, морські простори, улюблений Крим. Перед нами розгортається цілий морський всесвіт.  Заслуговують на увагу і  його ілюстрації, наприклад  до роману Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита». Ще один яскравий бік творчості -  шаржи на колег та друзів.  Його роботи відомі вернісажам України Польщі, Росії, Туреччині. Мав Едуард Петрович і персональні виставки.  І що особливо радує, він не зупиняється. 
Отже, звертайтеся до наших фондів та отримуйте художнє захоплення від світу кольорів, думок та емоцій талановитого майстра.  




Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах:  Facebook  Twitter
 Замовити книги можна  тут

Немає коментарів:

Дописати коментар