Сторінки

четвер, 26 травня 2016 р.

Що читають бібліотекарі

Дю Морье Д. Прощай молодость [Текст] : роман / Дафна Дю Морье; пер. с англ. Е. Фрадкиной. - СПб.: Амфора, 2009. – 415 с.

«Ну что ж, не будем плакать и роптать, ведь прошлое к нам больше не вернется».
(Хамберт Уолф)

Хочете поринути в світ солодких спогадів вашої молодості, згадати свою першу любов і гіркоту розчарувань, той час, коли все ще було попереду - тоді ця книга для вас. Вона невелика і з нею можна не розлучатися ні вдома, ні в дорозі. Вона маленька і м'яка, як кишенькова собачка.
Сюжет книги динамічний, це книга подорожей, де ми за короткий час переїжджаємо з однієї країни в іншу. Це надає книзі загадковість і захопливість. Це зворушлива, пронизана щирим співчуттям розповідь про період дорослішання. Головний герой - молодий чоловік, розчарувавшись у житті, вирішив звести рахунки з життям, але саме в цей момент він відчув на своєму плечі чиюсь руку... На сторінках книги він ділиться своїми враженнями про чоловічу дружбу, про перше кохання, про віру і ненависть, про радощі і розчарування, про злети й падіння, про пошуки і набуття себе. Разом з ним ми пливемо на теплоході, піднімаємося високо в гори, гуляємо Парижем, відвідуємо кафе і зустрічаємо Різдво. Герой розуміє, як важливо цінувати кожну мить, насолоджуватися простими радощами разом зі своїм другом і коханою дівчиною.
Це вишукане чтиво, що полонить своєю піднесеною ідеєю і ювелірною майстерністю. Книжка пронизана психологічними роздумами і психологічним аналізом того, що відбувається в житті героя. Сім'я, турбота, любов… Це все, що потрібно людині для щастя.
Приємної ностальгії!

Завідуюча патентно-технічного відділу Міщенко Тетяна Миколаївна



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар