Сторінки

середу, 11 травня 2016 р.

Фотоконкурс


КЗК "ДОУНБ", в межах регіонального проекту бібліотек Дніпропетровщини 2016 року «Читаємо разом»: «Дмитро Яворницький – ім’я, овіяне легендами», проводить фотоконкурс «Дніпропетровщина читає Дмитра Яворницького».
У фотоконкурсі можуть брати участь усі бажаючі, незалежно від віку й роду занять. Учасник лише має надіслати художні фотографії будь-якого жанру на одну з тем:
1. «Момент читання творів Дмитра Яворницького».
2. «Слідами Дмитра Яворницького» (сучасний вигляд місць, про які йдеться у творах письменника).
3. Для бібліотечних працівників: «З Дмитром Яворницьким знайомляться в бібліотеці». Обов’язкова умова конкурсу – присутність у кадрі книги Д. І. Яворницького або періодичного видання з публікаціями його творів.
Кожний учасник конкурсу має право представити не більше трьох робіт. Конкурсні роботи представляються в електронному форматі JPG, без цифрової обробки (без фотомонтажу) і не повинні перевищувати 3 Mb. Учасник фотоконкурсу повинен заповнити заявку на участь у конкурсі, де необхідно вказати: назву знімку, своє прізвище, ім'я, вік, місце проживання (назва населеного пункту), електронну пошту та телефон. Фотороботи на першому етапі конкурсу приймаються на умовах організаторів – відповідних центральних бібліотек (ЦБ). На другому етапі конкурсу фотороботи приймаються від ЦБ на адресу: metod@libr.dp.ua з позначкою «ФОТОКОНКУРС». Фотографії, які не відповідають умовам конкурсу, не розглядаються.
Поспішайте взяти участь у фотоконкурсі  «Дніпропетровщина читає Дмитра Яворницького», адже кінцевий термін подання робіт - 31 травня 2016 року.
Контактна інформація керівника фотоконкурсу:
Юлія Михайлівна Зюлева, вчений секретар КЗК «ДОУНБ».
тел.: +38(0562) 42-31-19
e-mail: zuleva@yandex.ua
julizuleva@gmail.com



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар