Сторінки

четвер, 9 квітня 2015 р.

Весна прийшла, романтику принесла!

З чим асоціюється весна? З початком чогось нового, з теплом і сонечком та гарним настроєм. Навкруги все розквітає, птахи співають свої весняні пісні, дерева стають зеленішими, а повітря насичене мрійливістю і романтикою. Бо саме навесні почуття набирають нових фарб і обертів.
Саме на початку квітня ДОУНБ презентувала новий проект «Інтерактивний краєзнавчий туризм», в межах якого була представлена віртуальна прогулянка романтичним Дніпропетровськом, яка мала не менш романтичну назву «Романтика міста на Дніпрі». Першими, хто мав нагоду відправитись у віртуальну подорож, були студенти Дніпропетровського політехнічного коледжу, які із задоволенням «подорожували» цікавими місцями нашого улюбленого міста.
Краєзнавча робота  - один з важливих напрямків  у роботі з молоддю. Екскурсії і туристські походи – важливий засіб формування світогляду молоді, подорожі та екскурсії розширюють кругозір, дають можливість краще пізнати історію та географію, пробуджують глибоку любов до свого міста. Наявність високих новітніх технологій  у житті віддаляє  молоде покоління від пізнання  краси рідного краю.  Не кожна молода людина знає історію свого села, району, видатних людей минулого, а без пізнання  і оцінки минулого немає майбутнього.  А бібліотека стане кваліфікованим провідником у цій подорожі.



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар