Сторінки

середу, 15 квітня 2015 р.

З Днем екологічних знань!

Щороку, 15 квітня, у більшості країн світу відзначається День екологічних знань. Він був започаткований у 1992 році на Конференції ООН в Ріо-де-Жанейро. В Україні це свято з’явилося у 1996 році за ініціативою громадських природоохоронних організацій. Для чого потрібно відзначати цей день? Для того, щоб формувати екологічну свідомість населення. Людству потрібно усвідомити необхідність орієнтування не на боротьбу з наслідками, які руйнують природу, а на усунення самих причин знищення природи.
Підвищити екологічну грамотність населення можливо завдяки поширення інформації про стан довкілля та залучення громадськості до вирішення природоохоронних проблем. А для більш глибшого вивчення проблеми необхідно звернутись до книг екологічного спрямування, які є загальнодоступними у кожній бібліотеці. Така література надасть відповіді на всі екологічні питання.
А сьогодні давайте приєднаємось до відзначення свята «День екологічних знань» і будемо дбайливо ставитись до природи, яка нас оточує, бо це є запорукою безпечного майбутнього для всього людства нашої планети!



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар