Сторінки

четвер, 28 березня 2024 р.

Що читають бібліотекарі

Талан, Світлана.  Осіння весна [Текст] : роман / С. Талан. – Харків : КСД, 2023. – 304 с.

 

З радістю поділюся своїм враженням від книги «Осіння весна» Світлани Талан. Ця книга – справжня перлина серед сучасної української літератури, що вразила мене своєю емоційністю.

За роки шлюбу Марія забула про те, як це бути жаданою. Але якось вона зустрічає Олександра, і ця зустріч перевертає все її життя. Мати двох дітей, Марія щиро закохується та наважується на зраду. Не все складається за бажанням нашої героїні, їй доводиться зіткнутися з багатьма складнощами, непередбачуваними подіями. І коли життя стає вкрай нестерпним, знаходиться людина, яка простягає руку допомоги – це рідний батько, якого вона через певні обставини ніколи в житті не бачила.

Роман вражає своїми образами та яскравими деталями, які розкривають глибокі почуття й емоції героїв. Персонажі книги стають начебто живими, а їхні дії та роздуми залишили слід в моєму серці.

Рекомендую «Осінню весну» усім шанувальникам якісної літератури, бо вона залишає в нас незабутні враження та дарує багато думок про життя та його цінності.

 

Олена Вишнякова,
бібліотекарка відділу наукового опрацювання
документів  та  організації каталогів


Більше про бібліотеку тут

            Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

            Замовити книги можна тут


 

Немає коментарів:

Дописати коментар