Сторінки

вівторок, 26 червня 2018 р.

Світ знань нових видань

Берк, Колін Християн. Різдво з Першими леді  [Текст] / К. Х. Берк ; пер. з англ.  Р. Фещенко.  – К .: Вид. група КМ-БУКС, 2017. – 160 с. : фото

Не помилюся, якщо скажу, що зимою ми хочемо літа, весною – сумуємо за осінньою прохолодою, тобто живемо за своїм власним календарем сезонів та змін . 
А, як  щодо  Різдва у червні? 
Авторка, презентованого видання,  Колін Християн Берк входила в групу декораторів президентської резиденції та  зібрала відомості про святкування Різдва в Білому домі  майже за півстоліття.
Отже, у  її  новорічно-магічній документальній історії  «Різдво з першими леді»,  йдеться про традиції оздоблення Білого Дому від Жаклін Кеннеді до Мішель Обами.  В жодній оселі Америки Різдво не святкують так, як у Білому Домі. І байдуже, чим він оздоблений, - іграшками, виготовленими власноруч або вишуканими дизайнерськими прикрасами – тут завжди тепла атмосфера для знаменитостей, високопоставлених осіб  та  простих американців. І за кожним таким святом -  перша леді, і всі урочистості є відображенням її смаку та стилю. 
Кумедні історії та сімейні фото президентів, зроблені під час зимових свят, описи оригінальних прикрас, наприклад пряникових від Мішель Обами,  і кулінарних рецептів – додають виданню особливої святкової  інтонації. 
Отже,  починаємо готуватись до Різдва нарівні перших леді :)  




Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах:  Facebook  Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар