Сторінки

вівторок, 12 червня 2018 р.

Світ знань нових видань

Краусс Лауренс М.  Таємниці походження всесвіту  [Текст] / Лауренс М.  Краусс ; пер. з англ. Д. Гломозди.  - Харків. : Клуб  сімейного дозвілля, 2018. - 319 с.

Реальність.  У кожного вона своя. Умовна та безумовна.  «Найважче побачити те, що є насправді» , - цитата Дж. А. Бейкер. Сапсан передує   бестселеру 2018 року за версією New  York Times.  "Історія насправді" авторства Краусса  починається з Галілея і веде читачів майже по всім відкриттям, стосовно зазначеної теми.   І якщо ви готові  порвати,  за словами автора,  директора  проекту  та професора-засновника відділення земних і космічних досліджень і фізичного факультету Університету штату Аризона, з усіма, до цього моменту існуючими,   переконаннями, упередженнями та догмами, як науковими так і будь якими іншими, тоді це видання  для вас.  І найважче,  стане найлегшим. 
В   основі "Таємниць..." -   оповідь Лоуренса М.  Краусса в Смітсонівському інституті у Вашингтоні,  основний меседж якого  «Чому  ми існуємо?». Автор вважає, що  у світі, де ми живемо немає якогось прозорого плану чи мети, а  він є дивним та випадковим.  А відповіді містяться глибоко під  поверхнею наших чуттів.
Отже, звертайтеся до наших фондів та поринайте , як можна глибше :)  




 Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook  Twitter
Замовити книги можна тут







Немає коментарів:

Дописати коментар