Сторінки

вівторок, 23 січня 2018 р.

Світ знань нових видань

Потерянко, Юлія. Альберт Енштейн [Текст] / Ю. Потерянко. – К.: Агенція «ІРІО», 2017. – 104 с.: іл. – (Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей). 

Нариси для дітей з серії «Видатні особистості»   - це унікальний проект, який сприяє набагато якіснішому дозвіллю батьків та дітей. Нариси  викладені у  захоплюючий доступній формі, що робить процес читання не нудним, а корисним. Читачі поринають в неймовірні пригоди, що трапляються з головними персонажами та дізнаються цікаві подробиці у такій собі ігровій формі. 
Видання, що презентується сьогодні розповідає про Альберта Ейнштейна. Розділ перший розповість про те як «маленький горобчик Берті то тішить, то розчаровує своїх батьків; п'ятий повідомить про те як Енштейн влаштовує рік чудес і т.д. 
Ми  гортаємо сторінки  та віримо в те, що завдяки наполегливій праці та  бажанню принести щось корисне у світ, можливо досягти будь –якої мети. 
Видання цікаве й тим, що у кінці кожного  розділу містяться запитання, що поможуть дитині засвоїти та запам'ятати найважливіше. У тому числи досягти цілей, не боятися труднощів, ніколи не здаватися та вірити в свій успіх. А цим, погодьтеся, необхідно керуватися  незалежно від віку. 




 Більше про бібліотеку тут
 Ми в соціальних мережах:  Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар