Сторінки

вівторок, 19 грудня 2017 р.

Світ знань нових видань

Єфімов, Володимир. Агонія мого театру: між αта ω» [Текст] : з неопублікованого  / В. Єфімов. – Дніпро :  Журфонд,  2017. – 332 с. : фото. :  іл.

Як автор  пише у передмові, його книги адресовані режисерам та акторам. До вашої уваги  це шосте до п'яти попередніх видань про  місцеве та гастрольне театральне життя Дніпра.  Йдеться про «Між Мельпоменоюю  і Січеславною», «Між Сценою І Глядачем», «Інтелектуальний театр», «Між театром і театром», «Драмська журнатургія». 
«Агонія мого театру: між α та ω» містить неопубліковане раніше і написане  після 2014 року.  Можна сказати, що кожен матеріал , це окрема вистава  із своює зав'язкою, кульмінацією та розв'язкою, викладена  захоплююче, неупереджено та яскраво.  «Тітонька Чарлі» у Дніпропетровському академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченко, гастролі у Дніпрі київського театру поезії «Мушля», власні сценарії , короткі змісти відомих опер в авторському викладанні,  історії спілкування з відомими акторами Дніпропетровщини .
Перегортаєш кожну сторінку із нетерпінням, тому що  й уявити не можешь щож надалі на тебе чекає. 
Звісно ж це ніяка це  не «агонія», а чергова спроба автора зацікавити. Вдалося. 
Отже, до фондів ДОУНБ у дарунок від   журналіста, який спеціалізується на театальній критиці Володимира Єфімова, потрапило нове видання, що адресоване всім, хто полюбляє  Театр. 



 Більше про бібліотеку  тут
 Ми в соціальних мережах:  Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар