Сторінки

вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Світ знань нових видань

Бойко, Алла. Релігійна журналістика [Текст]  : підручник / А. Бойко. - Київ.: Видавничо-поліграфічний центр «Київський  університет», 2016. - 303 с. : іл. 

Книга  доктора філологічних наук, професора Київського університету імені Тараса Шевченко Алли Анатоліївни Бойко містить тексти лекцій  «Релігія в мас-медіа України», а також програму курсу «Релігійна журналістика», підготовлену для студентів вищих навчальних закладів України. 
В чотирьох частинах видання  висвітлені аспекти функціонування  релігійних медіа в Україні та в  інших джерелах, теоретико- практичні проблеми підготовки до публікацій текстів, присвячених питанню релігій. Кожен розділ супроводжується текстами для аналізу та кращого засвоєння матеріалу, ілюстраціями, а також питаннями для самостійної роботи і списком літератури. Книга також містить довідковий матеріал з релігієзнавства, а також навчальну програму з курсу «Релігійна журналістика» для вищих навчальних закладів України, в яких є спеціалізація «Журналістика». Це дозволить викладачам і студентам більш повно і чітко орієнтуватися у проблемах висвітлення релігійної інформації у медіа. 
Видання адресоване студентам, які навчаються за спеціальністю «Журналістика», «Релігієзнавство», «Культурологія», практичних журналістів суспільно-масових видань та представників релігій, які працюють у ЗМІ. А також усіх, хто цікавиться релігійною інформацією в медіа. 



 Більше про бібліотеку тут
 Ми в соціальних мережах: Facebook  Twitter
Замовити книги можна тут





Немає коментарів:

Дописати коментар