Сторінки

вівторок, 25 квітня 2017 р.

Світ знань нових видань

Микола Вікторович Поляков. На бистрині життя / авт.-упоряд.: В.В. Іваненко, І.С. Попова. - Дніпропетровськ: АРТ-ПРЕС, 2016. - 160 с.: фото.

Є люди, які уособлюють обличчя Дніпра та його інтелекутальний потенціал. Серед таких особистостей і  доктор фізико-математичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, член -кореспондент НАН України, лауреат  Державної премії України в галузі освіти,  повний кавалер ордена «За заслуги» Микола Вікторович Поляков, який  у минулому році відмітив своє 70-річчя  і  який вже 19 років поспіль  є ректором ДНУ імені Олеся Гончара.  
У виданні «На бистрині життя»,  адресованому самому широкому колу  читачів, зібрані інтерв’ю, відомості про нагороди  та відзнаки, найвагоміші наукові праці, публікації про Миколу Вікторовича, архівні фотографії. Безумовно,  одне видання не може охопити всі події, життя, але акцентувати на найголовнішому і дати широкому загалу розуміння, що поряд живуть і втілюють професійні мрії у життя гідні люди – цілком можливо. 
В одній з передмов до видання Владика Іриней, митрополит Дніпропетровський і Павлоградський, зазначає: «Ви є керівником одного з  яскравих представників сучасної української наукової еліти, що виражається у Вашому твердому відстоюванні та збереженні кращих традицій вітчизняної освіти. Дякую Вам, Миколо Вікторовичу, за тверду позицію в поєднанні освітнього  процесу з духовно-моральним вихованням особистості …».  І по великому рахунку додати до цього нічого.

До фондів  ДОУНБ книга потрапила у дарунок від видавництва ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «АРТ-ПРЕС».




 Ми в соціальних мережах:  Vkontakte  Facebook  Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар