Сторінки

четвер, 23 лютого 2017 р.

Що читають бібліотекарі

Кідрук, Макс. Навіжені в Перу: оповідання / М. Кідрук. - Харків : Клуб сімейного дозвілля, 2011. - 302 с.

 Чесно кажучи, вибір книги визначило бажання читати українською мовою, а книга має бути весела і захоплююча. Повість або хуліганські оповідання «Навіжені в Перу» молодого письменника Макса Кідрука (йому всього 32 роки) виявилась саме тим, що було потрібно.
Особисто мені дуже цікаво спілкуватися з молоддю. Тому сподобались герої повісті - Макс і Тьомик – молоді і веселі шукачі пригод. Коли б ви ще побували в Перу – в цій далекій південноамериканській країні? А з Максом і Тьомиком – хоч зараз :)
Бачте, нудно їм подорожувати цивілізованою Європою. Опинитися в екзотичній країні та ще погодитися вкрасти слона із столичного зоопарку – це саме для наших друзів. Дійсно, мета благородна: хворе дівчисько сумує і чахне за слоником, якого колись дресирував її батько. Викрасти велетня і відвезти його за 500 км до дівчинки та її батька – ось чим займаються хлопці у чужій країні.
 Як сталося, що хлопці, за якими після крадіжки полювала вся поліція країни, стали національними героями Перу? Їх особисто вітав Алан Гарсіа Перес - шановний президент країни. Більше того, він нагородив українських хлопців медалями «За відвагу».
Про неймовірні пригоди Макса і Тьомика після повернення з подорожей у рідний Київ розповідати не буду. Читайте, любі друзі! Відпочивайте з користю та задоволенням!

Олена Вауліна, 
головний бібліотекар відділу наукового опрацювання документів та організації каталогів



 Ми в соціальних мережах:  Vkontakte  Facebook  Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар