Сторінки

понеділок, 5 жовтня 2015 р.

Що ж читають наші користувачі?

Простежуючи уподобання наших користувачів, переконуєшся у тому, що сфера їх інтересів дуже різна. Адже, серед літератури, що користується попитом, на перший погляд, немає ніякого зв’язку. Давайте разом познайомимось з найбільш затребуваними книгами вересня.

Не дивно, що серед книжок дуже популярною є енциклопедія, бо саме в ній легко знайти потрібну інформацію. У книзі «Сучасна енциклопедія декоративно-прикладного мистецтва» читача приваблюють докладні рекомендації по роботі з каменем, емаллю, металом, керамікою, гіпсом, деревом, шкірою, бісером. Наведені технічні малюнки і схеми стануть у нагоді, щоб користуючись нескладними інструментами і пристосуваннями створити справжні витвори мистецтва.



Кіно – аудіовізуальний твір кінематографії, який є результатом спільної діяльності його авторів. Тому не дивно, що переглядаючи фільм, завжди цікавишся його режисером. Книга «Великі кінорежисери світу. 100 історій про людей, що змінили кінематограф», у якій представлені творчі біографії найвідоміших кінорежисерів, не залишає байдужим нікого.  

Окрім вищевказаних книг, користувачі часто звертаються до «Театральної педагогіки в початковій школі». Ця книга містить два розділи. У першому поданий досвід з формування мовленнєвих умінь молодших школярів засобами театралізації. У другому – добірка п’єс для учнів початкових класів. Книга користується попитом серед методистів і вчителів початкових класів, студентів ВНЗ, заступників директорів з виховної роботи.
Як бачите, кожному своє. У виборі книги виступають різні чинники: професія, хобі, навчання і таке інше. Та ніколи не завадить прочитати ту, чи іншу літературу просто з цікавості, або ж для перевірки своїх знань в певній сфері. Розумних людей всі поважають.



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар