Сторінки

четвер, 29 березня 2018 р.

Що читають бібліотекарі

Мойєс,  Джоджо.  Париж для самотніх та інші історії / Д. Мойєс; пер. з англ. Т. Заволоко. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного  Дозвілля»,  2017. – 240 с.
Романи Д. Мойєс -  це неперевершені історії про кохання, про велику надію, яка наперекір всім перешкодам може витримати будь які удари долі. Д. Мойєс англійська романістка, журналістка, автор бестселера «До зустрічі з тобою». Романи цієї письменниці емоційні, чуттєві, сповнені шарму. Романтична, несподівана історія «Париж для самотніх» це невеличке оповідання яке захопило мене своєю легкістю, почуттям гумору, романтики.
Париж - хто не мріяв побувати в цьому сонячному, величному місті. На вулицях Парижу плине неперевершений аромат кави і свіжої випічки. Героїня оповідання Нел живе в Англії, вона ніколи сама не подорожувала і коли її хлопець запропонував провести міні-вихідні у Франції, ця ідея її захопила, але все склалося не так, як вона планувала. Піт, який виявився ненадійним хлопцем, не приходить на вокзал, обіцяючи приїхати наступним потягом. Нел їде сама. Вона налякана, бо ніколи не приймала самостійних рішень, але відступати пізно, квиток куплено, готель заброньовано.
Париж здається їй похмурим, сірим містом, до того часу поки вона не зустріла Фаб`єна. Зустріч з молодим французом відкриває нову себе, ту яку ніколи не знала, ту якою боялася бути.
Автор з подробицями описує історичні місця Парижу, маленькі елегантні кафе, привітних людей і ти розумієш, закривши останню сторінку цієї книжки, що ти теж хочеш пережити моменти насолоди побачивши це все на власні очі. Тому мріємо і втілюємо мрії в реальність. Їдемо до Парижу.

Оксана Гайдук, провідний бібліотекар ПТВ.




 Більше про бібліотеку тут
 Ми в соціальних мережах:Facebook  Twitter
 Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар