Сторінки

понеділок, 14 серпня 2017 р.

Неймовірно, але правда

Ще декілька років тому уявити собі це було неможливо, але трагична загибель  Андрія Кузьменка внесла до сценарію життя  свої корективи. 
Компанія Star Media екранізує книгу Кузьми Скрябіна «Я, Побєда і Берлін». Проект фільму буде представлено на наступному пітчингу Держкіно. Саме таку інформацію на однієї з прес-конференцій 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю, оголосив генеральний продюсер компанії Star Media Влад Ряшин. Він зазначив, що його компанія майже рік займалася розробкою проекту і дійшла  згоди, що ця історія може бути перетворена  у повноцінний сценарій. Є і підтримка дружини Андрія  - Світлани Кузьменко. 
Книга «Я, Побєда і Берлін» була видана  «Фоліо» у 2006 році і є літературним дебютом українського співака, письменника, телеведучого та фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна).
Події відбуваються навколо старого й пошарпаного автомобілю марки «Побєда», на якому хлопчина Андрій зі своїм другом Бардом подорожують до столиці Німеччини. Вони потрапляють  в різні пригоди, а  в основі повісті — фрагменти  з життя самого Андрія Кузменка.
Отже, будемо чекати на кіноверсію твору улюбленого виконавця.  



 Більше про бібліотеку тут
 Ми в соціальних мережах:  Facebook  Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар