Сторінки

четвер, 25 серпня 2016 р.

Що читають бібліотекарі



Зима, Василь. Ukrainian dream «Последний заговор»: [Текст]: роман / В. Зима; худож. - оформлювач О.Г. Жуков.  Харків: Фоліо, 2010.   443 с. –  (Графіті).
 
            Перед вами – роман молодого українського письменника Василя Зими, члена Національної спілки письменників України, лауреата багатьох літературних конкурсів та премій.
            Книга занурює нас у світ сучасної України, з її соціальними проблемами, та напруженим життям. Долі героїв якого переплітаються, події, наче в калейдоскопі, змінюють одна одну, тримаючи читача в напрузі до останньої сторінки.
            Це і радіоведучий Марк Лютий, головний герой роману, який працює в своє задоволення і готується до весілля з донькою олігарха. Та раптом до нього потрапляє вбивчий компромат на відомих політиків, і йому варто обирати: піти на компроміс із власним сумлінням чи взятися за справу, ризикуючи втратити все, навіть власне життя.
            Бандит Кирило мріє втекти з України, але королі злочинного бізнесу ставлять перед ним останнє завдання. Опальний бізнесмен та політик Ганна Ріхтер мріє повернутись у політику, не рахуючись ні з ким і ні з чим. На кону – життя президента і долі тисяч людей. Долі героїв переплітаються, події змінюють одна одну, тримаючи читача в напрузі до останньої сторінки. Хто переможе, а хто загине – відповіді у романі.

Провідний бібліотекар відділу наукової організації і методики бібліотечної роботи
Білоус Ірина Миколаївна.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар