Сторінки

середу, 10 серпня 2016 р.

Цікаві надходження


Серпень – пора теплого дня, прохолодної ночі та багатого урожаю овочів і фруктів. Дуже актуальною літературою поповнились полички бібліотеки цього місяця. Отже, готуємо смачні й корисні страви за новими рецептами. 

1000 самых вкусных постных блюд [Текст] / сост. Л. Л. Каянович. - Харьков: Клуб семейного досуга.-2016.- 384c.  Приготуйте страви за рецептами цієї книги, і ви переконаєтеся, що піст – це легко, смачно і корисно! 1000 рецептів пісних страв з овочів, грибів, морепродуктів, фруктів. 


Консервируем без сахара и уксуса. 1000 бабушкиных рецептов заготовок [Текст] / сост. Е. В. Кара. - Харьков: Клуб семейного досуга.-2016.- 415c. Самі смачні і корисні домашні заготовки. Всі рецепти перевірені на практиці. Традиційні і нові ласощі для зими. При приготуванні цих домашніх страв не використовуються цукор і оцет, в них зберігається максимальна кількість корисних речовин. А смак - просто чудовий! 

Лильо, І. М. Львівська кухня [Текст] / І. М. Лильо. - Харків: Фоліо.-2016.- 256c. Львівська кухня — як складова частина галицької — це напрочуд дивна суміш української, польської, єврейської, вірменської традицій, яку акуратні та педантичні австрійці приправили запаморочливими ароматами Середземномор’я і впорядкували та класифікували. Тому ця кухня неповторна. Але попри свою витонченість та оригінальність, львівська кухня і далі намагається опиратись на місцеві продукти, традиції та історичну пам’ять. А це викликає велику повагу.

І як Ви розумієте, це ще далеко не всі надходження. Нові видання чекають на Вас в улюбленій бібліотеці!



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар