Сторінки

вівторок, 16 серпня 2016 р.

Художній репортаж

15-18 вересня у межах 23 Форуму видавців у Львові вперше відбудеться тематичний форум художнього репортажу.
«Долаючи кордони» – так звучить фокусна тема форуму художнього репортажу від видавництва «Темпора», яка цього року вперше відбудеться на Форумі видавців у Львові. Йтиметься про те, як завдяки художньому репортажу, жанру на межі журналістики й літератури, можна долати кордони у часі та просторі – кордони географічні, історичні, ментальні, бар’єри стереотипів та упереджень.
Спеціальні гості тематичного форуму: знаний польський журналіст, кореспондент «Газети Виборчої», автор книг «Убивця з міста абрикосів», «Наша маленька ПНР» і «Танечні ведмеді» Вітольд Шабловський, а також австрійський репортер та письменник Карл Маркус Ґаус, книгу якого «Зникомі європейці» вперше буде перекладено українською.
Отже, якщо вам цікаво дізнатись, що таке "художній репортаж", то неодмінно відвідайте тематичний форум художнього репортажу, що пройде в межах Форуму видавців у Львові. Під час дискусії "Художній репортаж: факт чи вигадка?" літературні критики і дослідники спробують пояснити, чим є це явище у світовому та українському контекстах. 



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар