Сторінки

середу, 22 червня 2016 р.

Все для користувача

Одна з компаній міста Норкросс (Джорджія, США) надала шанс Публічній бібліотеці округу Ґвіннетт стати першою бібліотечною системою в Північній Америці, що функціонує в режимі самообслуговування у позаробочий час.
Пілотна програма стартує в одній із філій бібліотеки 20 червня. Вона називається «Open +» і зареєстровані користувачі зможуть отримувати доступ до бібліотечних ресурсів.
Розроблена постачальником технологій Bibliotheca, система Open + автоматично контролює і моніторить багато служб, такі як доступ до будівлі, кіоски самообслуговування, комп'ютери загального користування, освітлювальні і аварійні пристрої, публічні оголошення і навіть безпеку користувачів за допомогою камер відеоспостереження.
Бібліотечні користувачі у віці від 18 років і старше, які мають діючі читацькі квитки, можуть зареєструватися в Open + в будь-якому з 15 філій бібліотеки, заплативши 5 доларів. Після прибуття в бібліотеку користувачі повинні вставити свої електронні читацькі квитки в зчитувач біля входу, ввести ПІН-код, після чого вони відразу отримують доступ в приміщення і до бібліотечних ресурсів.




Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter









Немає коментарів:

Дописати коментар