Сторінки

понеділок, 13 червня 2016 р.

Бібліотека як навчальний клас

15 червня, в Сан Хосе (Каліфорнія, США) відбудеться друга з трьох запланованих онлайнових міні-конференцій, яка називається «Бібліотека як навчальний клас» (Library as Classrom).
Всі типи бібліотек використовуються в якості формальних та неформальних креативних навчальних класів, які забезпечують підтримку учнів шляхом використання нових стратегій в області навчання і участі. Ці стратегії включають ігрові методи, спільне дослідження ідей і технологій та інших інновацій.
Під час проведення конференції будуть представлені відомі приклади креативних навчальних класів, які з успіхом функціонують у ряді академічних, публічних і шкільних бібліотек. Бібліотечні простори для навчання допомагають учням досягти необхідного рівня знань за допомогою інноваційних методик, помітно відрізняються від традиційних освітніх програм. Бібліотека стає дослідною лабораторією, креативним майданчиком з цифровою і 3D-апаратурою.
Бібліотека в якості навчального класу потребує проникливого управління, добре підготовленого і орієнтованого на користувачів персоналі. Курс навчання в бібліотеках включає також програми з мистецтва, заняття в форматі «зроби сам», форуми місцевих експертів та місцеві відкриті онлайн-курси.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар