Сторінки

вівторок, 15 березня 2016 р.

Дмитро Яворницький - ім'я, овіяне легендами

У рамках регіонального проекту «Читаємо разом», кожного року бібліотекою пропонуються автори художніх творів або тема, за якою будуть разом читати користувачі бібліотек Дніпропетровщини. Цей проект ініційовано громадською організацією «Дніпропетровська бібліотечна асоціація» (ДБА). Його основною метою є: стимулювання населення Дніпропетровщини до читання художньої літератури, привернення уваги до літературних творів, пов’язаних із творчістю письменників-земляків, видатних українських авторів, творів про історичні події, що відбувалися в Україні та в рідному краї, сучасних художніх творів відомих та маловідомих, перш за все, місцевих авторів.
У рамках проекту передбачається: використання різноманітних інноваційних бібліотечних форм і засобів, для залучення читачів публічних бібліотек області до читання запропонованих художніх творів. 
Цього року, темою було обрано ім'я Дмитра Яворницького. Це виявилося дуже символічно, бо наразі, у Дніпропетровську, з недавніх пір, центральний проспект носить його ім'я.
Детальну інформацію щодо проведення регіонального проекту, положення, додатки та рекомендації, можна почитати тут .



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter
Замовити книги можна  тут

Немає коментарів:

Дописати коментар