Сторінки

вівторок, 23 лютого 2016 р.

Книжковий клуб дивує

Молоді члени книжкового клубу «Кращі десять книг для підлітків», публічної бібліотеки міста Лоренс (Канзас, США), протягом останніх двох років мають можливість читати нові публікації за умови написання ними рецензій на ці видання.
Книжковий клуб відкритий для учнів 6-12 класів середньої школи, які збираються разом в останню середу кожного місяця в читацькому театрі бібліотеки, щоб обговорити зміст різних книг і визначити 10 найкращих видань. Якщо школяреві не сподобалася книга, яку було обрано для написання відгуку, він може поміняти її на іншу.
Книжковий клуб в Лоренсі - один з 15-ти в США, які беруть участь в програмі Асоціації з бібліотечного обслуговування молоді (YALSA), Американської бібліотечної асоціації «Teens 'Top Ten», в рамках якої бібліотеки мають можливість отримувати сигнальні екземпляри книг для підлітків та молоді . За результатами рецензій, написаних учасниками клубів, видання може номінуватися на щорічну літературну премію «Вибір підлітків». За словами керівника клубу Моллі Ветти, завдяки цій дворічній програмі «YALSA», бібліотека в Лоренсі отримала сотні нових книг.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар