Сторінки

пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Вітаємо ювіляра!

19 лютого відзначає 105-річчя Томаківська центральна районна бібліотека! За ці роки вона пройшла через багато різних негараздів і відродилася завдяки відданій праці її бібліотекарів та їх бажанню постійно вдосконалюватися. 
На сьогодні в бібліотеці працює Інтернет-центр, центр правових знань для молоді, юридична громадська приймальня, клуб «Тинейджер» (група – юнацтво). Бібліотека не обмежується традиційними формами роботи, а шукає нові шляхи популяризації бібліотечних ресурсів. Постійно впроваджуються нетрадиційні форми масової роботи: бібліотечні уік-енди, уроки історичної пам’яті, поетичні калейдоскопи, дні сім’ї та інші. Бібліотека координує свою роботу з школами, краєзнавчим музеєм, аграрним ліцеєм, районною радою ветеранів. Також ведеться розпис газетних статей районної газети «Наш край» для корпоративного електронного каталогу «Дніпропетровщина». Свою роботу бібліотека висвітлює на сторінках газети та проводить щорічні звіти перед громадою. Окрім того, бібліотечні працівники постійно беруть участь в обласних та місцевих конкурсах, організовують марафони.
Дякуємо працівникам Томаківської центральної районної бібліотеки за їх віддану працю. Від усього серця зичимо міцного здоров'я, особистого щастя, творчого натхнення, добра, миру та благополуччя, відчуття справжнього задоволення від своєї роботи та нових успіхів на ниві просвітницького служіння людям!



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар