Сторінки

середу, 22 липня 2015 р.

Що читають користувачі бібліотеки?

Завжди є така категорія читачів, яка йде до бібліотеки не за конкретною книгою, а «щось почитати». Про це «щось» у кожного своє розуміння. Чи то художня література, чи наукова, або й взагалі періодичні видання. Тому, ми полегшуємо роботу тим, хто йдучи до бібліотеки ще не знає що він хоче почитати. Як саме? Відслідковуємо літературу, яка користується великим попитом. До популярної літератури серед наших читачів відносяться як книги, так і періодичні видання. Сьогодні ми представимо декілька журналів: «Електротехніка» і «Ательє».
«Електротехніка» - науково-практичний журнал, який був заснований у 1930 р. за рішенням Правління Всесоюзного Електротехнічного Об'єднання. Журнал повинен був найбільш повно відображати діяльність підприємств і роботи вчених в період електрифікації та індустріалізації країни. Він вийшов під назвою «Вісник електропромисловості». У 1963 р. з’явилась назва - «Електротехніка». Протягом вісімдесяти трьох років журнал об'єднує велику армію вчених, інженерів і викладачів, які активно співпрацювали з журналом як автори статей, члени редакційної колегії та рецензенти. У журналі публікуються статті, що відображають нові результати проектування і використання пристроїв і систем, теоретичні дослідження в області електромашинобудування, силової напівпровідникової техніки, сучасних електроприводів, високовольтної техніки, низьковольтної апаратури, ізоляції, кабельної техніки та ін. Відділ періодики отримує журнал з 1963 року.
«Ательє» – журнал для тих, хто створює одяг. На сторінках цього барвистого журналу на Вас чекають свіжі новини високої моди. Більше 100 фірм, що виробляють і реалізують матеріали, тканини, фурнітуру, обладнання та системи автоматизованого проектування; фабрики і ательє постійно розміщують тут інформацію про свою продукцію та послуги. У представленому журналі багато цікавих матеріалів про головні убори, технології коміра-пелерини, про англійський метод конструювання і моделювання чоловічого одягу.Відділ періодики отримує цей журнал з 2003 року.
Якщо і Вас цікавить популярна література, то неодмінно завітайте до обласної наукової бібліотеки. Ми чекаємо на Вас!



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар